Zet vandaag de eerste stap

Alie Smit - DriemaalVijf GewichtsconsulentWilt u het nieuwe jaar goed beginnen en op een gezond gewicht komen zodat u zich fitter en energieker gaat voelen?

Veel mensen willen de extra kilo’s snel kwijt en gaan streng lijnen. Ja, met een crashdieet valt u af. Maar alleen op korte termijn want op lange termijn mislukt een crashdieet altijd.

Afvallen is niet altijd gemakkelijk. Logisch, want er liggen overal verleidingen op de loer. In de voorraadkast, in de kantine, op het station en in de supermarkt… eten! Van nature houden wij van producten die veel energie geven. En dat zijn nou net de producten die veel suiker, zout en vet bevatten. Geen wonder dus dat strenge diëten bijna niet vol te houden zijn. Want dat betekent vooral: heel veel niet mogen.

Wat werkt dan wel?

Het beste blijft: minder en gezonder eten en meer bewegen. Dat lijkt eenvoudig maar voor veel mensen is het lastig om daar een weg in te vinden. Bewust worden van gewoontegedrag is een belangrijke stap in dit proces. Ongezond eetgedrag is vaak impulsief, we denken er niet bij na. Met kleine aanpassingen en bewustwording is al veel te bereiken. Verleidingen zullen er altijd blijven daarom is het de kunst om een manier te vinden wat gezond eten gemakkelijker maakt zonder na te denken. Een gewoonte dus!

Als gediplomeerd gewichtsconsulent kan ik u hierover informeren en u hierbij ondersteunen. Ik begeleid u op basis van de richtlijnen goede voeding. Afslankmiddelen of maaltijdvervangers komen in mijn advies niet voor. De meeste zorgverzekeraars bieden u een vergoeding.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen op het gebied van goede voeding en een gezonde leefstijl door middel van een persoonlijk advies of het volgen van een workshop?

Zet vandaag de eerste stap en neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Pin It on Pinterest

Share This