Nieuws en Blogs 

Fit op gewicht

Fit op gewicht

Ga fit en energiek de zomer tegemoet! Meld u nu aan voor “Fit op Gewicht” van Sportschool de Wenakker en DriemaalVijf Gewichtsconsulent!

Zet vandaag de eerste stap

Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen en op een gezond gewicht komen voor een fitter en energieker gevoel? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan!

Hoe overleef ik de feestdagen?

Gezond de feestdagen door, dat willen we allemaal wel! Toch lijken gezond eten en feestdagen niet samen te gaan. Tijdens de feestdagen eten we vaak veel meer, vetter en meer suiker dan anders met soms extra kilo’s en een ongezond gevoel tot gevolg. Hoe voorkomt u dit?

Cursus “Lekker voor weinig”

Cursus “Lekker voor weinig”

In opdracht van de Gemeente Oldambt en in samenwerking met Sociaal Werk Oldambt, start DriemaalVijf Gewichtsconsulent 5 februari 2018 de cursus “Lekker voor weinig”. Hoe bereid je met weinig geld een gezonde en lekkere maaltijd? Lees hier alle informatie over deze cursus.

Creatief met je budget

Creatief met je budget

Hoe bereid je met weinig geld een gezonde maaltijd? Ontdek het in de cursus “Lekker en gezond voor weinig”, georganiseerd door Welzijn Bellingwedde en DriemaalVijf Gewichtsconsulent. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Ticket to a Healthy You

Ticket to a Healthy You

Met de zomer in het vooruitzicht willen mensen graag weer een paar kilo’s kwijt. BGN Gewichtsconsulenten voeren een campagne onder de naam ‘Ticket to a healthy you’. Bekijk hier de promotievideo.

Klaar voor de start. Jij komt toch ook naar de Gezellig Gezond Markt in Bellingwolde? We beginnen om 10.00 uur! ? ... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Je lijf gaat je hele leven mee, daar wil je dus zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat? Als je volgens de Schijf van Vijf eet, neem je genoeg van alle producten die gezondheidswinst opleveren, plus alle benodigde voedingsstoffen om fit voor de dag te komen. ... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Pin It on Pinterest

Share This