Nieuws en blogs
Recensies DriemaalVijf
Recensies

Gedurende de afgelopen maanden ben ik onder begeleiding van Alie gaan afvallen. En hoewel het nog een tijdje zal duren voordat ik mijn streefgewicht heb bereikt, zijn mijn controles bij de huisarts wat betreft mijn bloeddruk en suiker enorm verbeterd en ik voel me veel energieker. Alie weet veel van voeding en zij heeft mij enorm gemotiveerd.

Ellen

Ik merkte dat de kilo’ s er langzaam bij kwamen en ik probeerde op mijn manier af te vallen. En ik dacht dat ik goed bezig was maar het lukte alsmaar niet. Tot dat ik kennis maakte met Alie, via mijn werk, waar zij een voorlichting heeft gegeven en dit sprak mij aan. Ik heb contact opgenomen met Alie en ik werd vriendelijk ontvangen. Na een aantal “kleine” aanpassingen in mijn eetpatroon ben ik inmiddels 6 kilo afgevallen in zo’n drie maanden tijd. Ik voel mij zeer goed en wat nog veel positiever is dat ik nu veel minder klachten heb van een prikkelbare darmsyndroom. Ik heb de begeleiding van Alie positief ervaren en ik heb veel tips ontvangen.

Heidi

Ik wist het zeker, 15 kilo moest eraf! Ik kreeg lichamelijk klachten en ik zat niet lekker in mijn vel’. Maar hoe ga ik dit op een gezonde manier aanpakken? Afvallen was voor mij iets nieuws, dus besloot ik professionele hulp te zoeken. Vanaf het eerste contactmoment met Alie voelde het goed. Ook haar visie op gezond afvallen sprak mij enorm aan; niet een crashdieet of aan de pillen of maaltijdvervangers, maar op een gezonde manier jezelf een andere levensstijl aanleren zodat je geen jojo-effect krijgt. Zonder honger te lijden ben ik met de coachende en constructieve hulp van Alie en haar kennis van zaken inmiddels ruim 12 kilo kwijt in zo’n 9 maanden. Door de combinatie van aanpassingen in mijn voedingspatroon en te sporten voel ik mij lichamelijk veel beter en heb ik meer energie. Mijn aangepaste levensstijl is heel goed vol te houden en prima in te passen in mijn dagelijks leven. Tuurlijk moet ik nog steeds sterk in mijn schoenen staan om al die lekkernijen te weerstaan (en soms geef ik er heus wel aan toe hoor) maar het lukt mij tot nu toe heel goed. Je moet zelf het doorzettingsvermogen hebben, maar met Alie aan de zijlijn ga je zeker je doel halen!

Ingeborg

De cursus ‘Lekker voor weinig’ is zeker de moeite waard om te volgen. Je leert anders naar voeding te kijken en je ontdekt dat je gezond kunt koken voor een klein budget. De tips, informatie en de makkelijke recepten pas ik nu toe in mijn dagelijks leven. Ik verbaas mij er echt over dat je lekker en gezond eten kunt maken met een klein budget. Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd.

Ivonne

Wilt U weten wat uw BMI waarde is?

Bereken hier uw BMI

kg
cm

 

 

 

 

 

 

 

Logo BGN