Met mijn persoonlijke begeleiding kunt u op een verantwoorde manier afvallen of aankomen en uw gewicht behouden

Persoonlijke begeleiding

Met mijn persoonlijke begeleiding kunt u op een verantwoorde manier afvallen of aankomen en uw gewicht behouden. U leert hoe u in balans komt met uw gewicht. Dat doet u aan de hand van een individueel behandelplan, geheel afgestemd op uw situatie, op uw smaak, op uw manier van leven.

Geen vermageringspreparaten dus. Daarmee valt u misschien wel heel snel af, maar de kilo’s vliegen er na afloop net zo hard weer aan.

Natuurlijk is er een groot verschil of u kilo’s kwijt wilt of dat u juist een paar kilo wilt aankomen. Toch is de basis hetzelfde. We bespreken de oorzaak, wat gezonde voeding is en hoe je de Schijf van Vijf in je eetpatroon kunt toepassen.

Wilt u afvallen? Dan bent u het meest gebaat bij gewone, maar calorievriendelijke voeding. Bij eten dat u lekker vindt, bij eten dat past bij uw manier van leven. Aan de basis van deze begeleiding staan de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en de Schijf van Vijf.

Wilt u wat kilootjes aankomen? Ook dan zoeken we hoe u op een gezonde manier uw eetpatroon kunt wijzigen. Hoe u kunt genieten van eten en toch meer binnen krijgt dan u verbrandt, want daar gaat het om.

Bewegen en sporten

Naast een evenwichtig voedingspatroon is het belangrijk om voldoende te bewegen. U verbrandt daarmee niet alleen extra calorieën, u traint ook uw spieren en het geeft een goed gevoel. Samen met u ga ik bekijken welke manier van bewegen of sporten het beste bij u past en wat u prettig vindt.

f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f
f f f
f f f
Wilt U weten wat uw BMI waarde is? j

Bereken hier uw BMI

kg
cm
f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f
f f f
f f f

Pin It on Pinterest

Share This